Esimerkkilasku

Voit tutustua oheisen esimerkkilaskun avulla UKKO.fi:n kautta lähtevien laskujen ulkoasuun.

Näet myös, mitä kaikkia tietoja laskun tulisi sisältää. Voit syöttää vaaditut tiedosti helposti hallintapaneelissa kohdassa "Luo Lasku".

UKKO.fi laskutuspalvelun mallilasku. Katso esimerkkilasku tästä. (PDF)

Omassa hallintapaneelissa voit esikatsella luomaasi laskua, ennen laskun lähetystä ylläpidon hyväksyntään. (Oranssi painike oikeassa yläkulmassa "Näytä PDF-versio").

UKKO.fi on kevytyrittäjän laskutuspalvelu. UKKO.fi lähettää laskun ja maksaa palkan kevytyrittäjän puolesta.

Katso myös