Kuinka voin aloittaa UKKO.fi:n käytön?

Rekisteröidy ja tee työskentelyn aloitusilmoitus

1. Rekisteröidy UKKO.fi-palveluun. Rekisteröityminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnukset, joilla voit kirjautua palveluun.

2. Sovi työstä asiakkaasi kanssa ja kerro, että laskutus tapahtuu UKKO.fi:n kautta. Pyydä asiakkaalta laskutustiedot, jotta tiedät, mihin osoitteeseen lasku tulee lähettää sitten, kun on laskutuksen aika.

3. Ennen töiden aloittamista tee työskentelyn aloittamista koskeva ennakkoilmoitus asiakaspalveluumme.

Tee nämä asiat viimeistään, kun haluat palkkasi maksettavan:

1. Päivitä palkanmaksuasetukset hallintapaneelin kohdasta Asetukset > Muokkaa omia tietojasi > Maksutiedot

2. Lähetä meille verokorttisi, katso ohje!

Katso myös