× Etusivu Hinnasto Kevytyrittäjyys Yrityksille Usein kysyttyä Blogi Yhteystiedot

Olenko vakuutettuna toimeksiannon ajan?

UKKO.fi-palveluun sisältyy aina tapaturmavakuutus. Huomaathan, että tapaturmavakuutuksen voimassaolo työkeikan aikana edellyttää työnaloitusilmoituksen tekemistä.

Teethän siis työnaloitusilmoituksen aina, kun aloitat työn UKKO.fi:n kautta ensimmäistä kertaa. Tämä vie ainoastaan muutaman minuutin!

UKKO.fi tapaturmavakuutus korvaa palvelun kautta tehdyissä töissä sattuneet tapaturmat vakuutusehtojen mukaisesti. UKKO.fi-tapaturmavakuutus ei poista toimeksiantajan mahdollista vakuuttamisvelvollisuutta sellaisesta toiminnasta, johon on otettava työtapaturma- ja ammattitautilain mukainen vakuutusturva.

Palvelumaksuumme sisältyy myös vastuuvakuutus. Vastuuvakuutuksemme kattaa vahingot 2 miljoonaan euroon saakka vakuutusehtojen mukaisesti niin, että käyttäjälle jää omavastuu ja korvauksen ALV-osuus. Vastuuvakuutuksen omavastuu on 1000 euroa.

Tarvittaessa voit hankkia itse myös erityistöissä vaadittavia vakuutuksia.
Voit kysyä lisätietoja erityistöiden vaatimista vakuutuksista vakuutusyhtiöstä.

Huomaathan, että kevytyrittäjät eivät kuulu lakisääteisen tapaturmavakuutuksen piiriin, mutta UKKO.fi vakuuttaa käyttäjät muuten järjestetyllä tapaturmavakuutuksella. Vastuuvakuutuksen osalta on myös olemassa tiettyjä töitä, joita vakuutus ei kata, esimerkiksi kuntotarkastuksia. Tarvittaessa voit kysyä lisää joko suoraan vakuutusyhtiöstä tai asiakaspalvelustamme. 

Katso myös:
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.