Miten tilaan verokortin?

Verohallinto lähettää aina vuoden alussa automaattisesti jokaiselle yli 15-vuotiaalle verokortin.

Joskus kuitenkin verokorttiin täytyy tehdä muutoksia ja tällöin täytyy tilata uusi muutosverokortti.

Verokortin tilaaminen on helppoa. Voit tehdä sen suoraan internetissä Verohallinnon sivuilta osoitteessa: http://www.vero.fi/verokortti. Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Ainoa poikkeus on freelancer-verokortti, jota ei ensimmäisellä kerralla saa tilattua verkosta, vaan se vaatii asioimista Verohallinnon toimipisteessä.

Saadaksesi verokorttisi sinun tulee syöttää verotuskauden aikana ansaitsemasi tulot sekä arvio loppuvuoden tuloista. Näiden tietojen perusteella saat verokortin, jonka voit tulostaa suoraan itsellesi. Tulostetun verokortin lähetät UKKO.fi:lle kätevästi sähköisesti oman hallintapaneelisi kautta.

Voit halutessasi valita myös verokortin toimituksen kotiosoitteeseesi tai suoraan työnantajan osoitteeseen. Huomioithan tällöin, että postitse Verohallinnon palvelusta lähetetyn verokortin arvioitu toimitusaika on noin 4–5 työpäivää. Käisttelemme verokortteja toimistomme aukioloaikojen puitteissa.

Mikäli tarvitset henkilökohtaista neuvontaa verokortin tilaamisessa, voit tilata verokortin myös soittamalla Verohallinnon asiakaspalveluun verokorttien palvelunumeroon.


Katso myös:
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.