Miten toimitan verokortin?

Helpoiten lähetät verokorttisi meille hallintapaneelin kautta.

Huomioithan verokorttien käsittelyajan toimittamalla verokortin hyvissä ajoin ennen palkanmaksua. Kun verokorttisi tiedot on päivitetty käyttäjäprofiiliisi saat siitä sähköpostitse ilmoituksen.

Verokorttia tarvitaan viimeistään palkanmaksuvaiheessa. Voit siis luoda laskuja, vaikka et olisikaan vielä toimittanut verokorttia. Ota tällöin automaattinen palkanmaksu pois päältä hallintapaneelin kohdasta ''Asetukset'' - >' 'Maksutiedot'' -> ''Palkan maksuajankohta'', jotta palkkasi ei mene maksuun 60 % ennakonpidätyksellä.

Mikäli haluat muuttaa verotustasi ja toimitat meille uuden verokortin, ei tästä tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta. Saatuamme uuden verokorttisi päivitämme sen tietoihisi.

Katso myös: