Miten maksan palkan itselleni?

Helpoiten saat palkan tilillesi, kun nostat palkan hallintapaneelin kautta.
Jotta voit nostaa palkan itse, sinun tulee toimittaa meille verokorttisi ja valita omien tietojen muokkaussivulta "Nostan palkan itse".

Ohjeet palkan nostamiseksi

1) Siirry nosta palkka-sivulle

2) Valitse mistä laskuista haluat palkan

Valitse laskut, joista haluat nostaa palkan ruksimalla valintaruutu.

Mikäli haluat palkan tilillesi Salamana ruksi tämä lisävalinta. Salama on pikasiirto, joka poistaa pankkiviiveen maksun yhteydessä.  Palkan saa pikasiirtona tililleen parhaimmillaan jopa vartin sisällä maksusta. Salama-maksusta veloitetaan 15 € lisämaksu.

3) Tarkista palkan tiedot

Tarkista, että palkkakausi sekä vähennykset vastaavat tehtyä työsuoritetta sekä omaa veroprosenttiasi. Mikäli tiedoissa on virheitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kun olet käynyt tiedot läpi, klikkaa "Nosta palkka"-painiketta ja palkka siirtyy maksuun.

4) Palkka maksettu

HUOM! Myös käteismaksu on mahdollista siirtää palkaksi Ukon kautta. Tätä varten tarvittavan ohjeistuksen ja lisätiedot saat olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla: asiakaspalvelu@ukko.fi tai puhelimitse 09 6980 934 (arkisin kello 9–16).