× Etusivu Hinnasto Kevytyrittäjyys Yrityksille Usein kysyttyä Blogi Yhteystiedot

Miten maksan palkan itselleni?

Helpoiten saat palkan tilillesi, kun nostat palkan hallintapaneelin kautta.

Jotta voit nostaa palkan itse, valitse omien tietojen muokkaussivulta "Nostan palkan itse".

Ohjeet palkan nostamiseksi

1) Siirry Nosta palkka-sivulle

2) Valitse, mistä laskuista haluat palkan

Valitse laskut, joista haluat nostaa palkan ruksimalla valintaruutu.

3) Tarkista palkan tiedot

Tarkista, että palkkakausi sekä vähennykset vastaavat tehtyä työsuoritetta sekä omaa veroprosenttiasi. Mikäli tiedoissa on virheitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kun olet käynyt tiedot läpi, klikkaa "Nosta palkka"-painiketta ja palkka siirtyy maksuun.

4) Palkka maksettu

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.