Mitä töitä ei voi laskuttaa UKKO.fi -palvelussa?

 
Seuraavia töitä EI pääsääntöisesti ole mahdollista laskuttaa UKKO.fi - palvelun kautta:

Yksityisille henkilöille tehtävät vedeneristystyöt ilman VTT:n myöntämää märkätilasertifikaattia 

  • Kylpyhuone, sauna, peseytymistilat, keittiö sekä katto. Kaakelointien saumaustyöt kuuluvat vedeneristystöihin. Ei koske purkutöitä.

  • Huomioithan, ettei UKKO.fi ole sopimusosapuolena kevytyrittäjien ja heidän toimeksiantajiensa välisissä sopimuksissa. Muistathan siis, että vastuu omasta työstä sekä mahdollisista vesivahingoista tai kosteusvaurioista on tällöin laskun tekijällä ja vastaanottajalla itsellään. 


Sähköasennustyöt, ellei laskuta sähköurakointilupaa omaavaa yritystä 

  • Tarkista sähköurakointiin oikeutetut yritykset täältä. Sähköasennustyötä tekevän henkilön on lisäksi oltava sähköasentaja = sähköammattikoulun käynyt henkilö, jolla on työkokemusta.

  • Huomioithan, että mikäli et laskuta yritystä, tulee sinun olla Tukesin aliurakoitsijarekisterissä toiminnanharjoittaja sekä töiden vastuuhenkilö, jolla pätevyystodistus ja A ja/tai S3 tason urakointilupa. 

Luvanvaraiset työt

Elintarvikkeiden myynti 

Joissain tapauksissa yllä olevien töiden teosta voidaan sopia erikseen, kysythän tarkemmin asiakaspalvelusta.

Sosiaali- ja terveysalan itsenäisten ammatinharjoittajien EI tarvitse hakea erikseen lupaa aluehallintovirastolta. Sallimme käyttäjiemme laskuttaa sosiaali- ja terveysalan 0 % alv:lla, kun he ilmoittavat työnsä olevan sellaista ja löydämme heidät Valviran ylläpitämästä Julkiterhikki-rekisteristä.


Jos sinulla on epäselvää, voitko laskuttaa oman alan töitäsi UKKO.fi:n kautta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.