Måste jag avsluta mitt UKKO.fi-konto när jag ansöker om arbetslöshetsförmåner?

Det behöver du inte göra.

Du förbinder dig inte till någonting genom att registrera dig som användare. Därför påverkar det inte din arbetslöshetsersättning.

Du behöver inte avsluta ditt UKKO.fi-konto, även om du inte skulle använda tjänsten på ett tag. Ditt konto finns kvar hos oss, ända tills dess att du väljer att använda tjänsten igen.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.