Olenko vakuutettuna toimeksiannon ajan?

 

UKKO.fi-palveluun sisältyy aina tapaturmavakuutus. Huomaathan, että vaikka tapaturmavakuutuksen osuus näkyy automaattisesti jokaisen palkan erittelyssä, sen voimassaolo työkeikan aikana edellyttää työnaloitusilmoituksen tekemistä.

Teethän siis työnaloitusilmoituksen aina, kun aloitat työn UKKO.fi:n kautta ensimmäistä kertaa. Tämä vie ainoastaan muutaman minuutin!

UKKO.fi tapaturmavakuutus korvaa palvelun kautta tehdyissä töissä sattuneet tapaturmat vakuutusehtojen mukaisesti. UKKO.fi-tapaturmavakuutus ei poista toimeksiantajan mahdollista vakuuttamisvelvollisuutta sellaisesta toiminnasta, johon on otettava työtapaturma- ja ammattitautilain mukainen vakuutusturva.

Palvelumaksuumme sisältyy myös vastuuvakuutus (poislukien konsultointi- ja suunnittelutyö). Vastuuvakuutuksemme kattaa vahingot 1 miljoonaan euroon saakka vakuutusehtojen mukaisesti niin, että käyttäjälle jää omavastuu ja korvauksen ALV-osuus. Vastuuvakuutuksen omavastuu on 1000 euroa.

Tarvittaessa voimme hankkia käyttäjillemme myös erityistöissä vaadittavia vakuutuksia.
Voit kysyä lisätietoja erityistöiden vaatimista vakuutuksista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomaathan, että kevytyrittäjät eivät kuulu lakisääteisen tapaturmavakuutuksen piiriin, mutta UKKO.fi vakuuttaa käyttäjät mnuuten järjestetyllä tapaturmavakuutuksella.

Katso myös:
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.