Pitääkö minun sulkea UKKO.fi-käyttäjätilini työttömyysturvaa hakiessani?

 

Ei, sinun ei tarvitse sulkea UKKO.fi - käyttäjätiliä työttömyysturvaa hakiessasi.

Palvelun käyttäjäksi rekisteröityminen ei sido tai velvoita mihinkään, eikä näin ollen vaikuta työttömyysturvaasi.

Sinun ei tarvitse sulkea UKKO.fi-käyttäjätiliäsi, vaikka et käyttäisikään palvelua hetkeen. Käyttäjätilisi säilyy käytettävissäsi siihen saakka, kun haluat jälleen käyttää palvelua.
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.