Mitä verokorttia minun tulisi käyttää UKKO.fi:ssä?

 

Yleisimmin käytetyt verokortit ovat päätuloverokortti, sivutuloverokortti, muutosverokortti sekä freelancer-verokortti.

Voit toimittaa meille minkä tahansa näistä verokorteista. Verokortin valinnassa kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

Päätuloverokortti
Tämä verokortti on tarkoitettu annettavaksi sille työnantajalle, jolle teet pääasiassa töitä. Jos teet kaikki työsi UKKO.fi:n kautta, niin toimita se meille.
Vaikka kevytyrittäjysytoimintasi olisi sivutoimista, niin voit silti toimittaa meille päätuloverokorttisi. Muistathan tällöin itse seurata tulorajasi täyttymistä!
Päätuloverokorttiin merkitään aikaisemmin saman verokauden aikana saamasi tulo. Päätuloverokortin voit lähettää meille sähköisesti oman hallintapaneelisi kautta.

Sivutuloverokortti
Sivutuloverokortti on tarkoitettu päätyön ohella tehtäviin töihin. Jos olet päivätöissä muualla ja teet sivutöitä UKKO.fi:n kautta, niin toimita meille sivutuloverokorttisi.
Sivutuloverokortti voi olla käytössä monella palkanmaksajalla yhtä aikaa ja siitä riittää pelkkä kopio. Sivutuloverokortin voit lisätä suoraan hallintapaneelissamme.
Voit myös toimia pelkällä sivutuloverokortilla ilman päätuloverokorttia.

Muutosverokortti
Muutosverokortti on nimensä mukaisesti verokortti, jolla muutetaan aikaisempi veroprosentti vastaamaan nykyistä ansiotuloasi. Voit lähettää kopion muutosverokortista suoraan hallintapaneelissamme.

Freelancer-verokortti
Freelancer verokortti on hyvin samantapainen kuin sivutuloverokortti. Siinä ei kuitenkaan ole tulorajoja. Freelancer-verokortti voi olla monella palkanmaksajalla samaan aikaan. Voit lähettää kopion freelancer-verokortista hallintapaneelissamme.

Lisätietoa:
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.