Milloin saan palkan tililleni?

Jos laskusta on saatu maksusuoritus ja kulut on käsitelty, voit nostaa palkan itse.

Valitse palkanmaksun asetukset.

Voit muuttaa maksuasetuksia hallintapaneelin "Asetukset"-sivulta kohdasta ''Maksutiedot''.

Oletuksena palkanmaksuasetuksissa on, että maksat palkan itse haluamanasi ajankohtana. Halutessasi voit myös joko lykätä palkanmaksua tai valita maksuajankohdaksi kuun lopun tai puolivälin. Palkanmaksunlykkäyksellä voit yhdistää useampia laskuja yhdeksi palkaksi.

Voit myös valita maksutavaksi sen, että palkka maksetaan, kun asiakkaan suoritus laskuun on saatu.

Normaalitilanteessa maksamme palkan käyttäjälle arkipäivinä klo 16 mennessä, valittujen maksuasetusten mukaisesti, kunhan lasku on kuitattu maksetuksi ja mahdolliset kulut käsitelty.

Halutessasi saat tekstiviestitse ilmoituksen, kun palkkasi on laitettu maksuun

Milloin palkka näkyy tilillä?

Normaalina tilisiirtona tehty maksu näkyy tilillä seuraavana pankkipäivänä.

Viiveen voi poistaa Salama-toiminnolla, jolloin palkka näkyy tilillä jopa vartin sisällä maksusta. Salama-palvelun hinta on 15 €.

Lue myös: UKKO.fi Kotti – palkkaennakko