Milloin saan palkan tililleni?

← Palkka

Jos laskusta on saatu maksusuoritus ja kulut on käsitelty, voit nostaa palkan itse.

Oletuksena palkka maksetaan 1-3 arkipäivän sisällä siitä, kun asiakkaan maksusuoritus näkyy hallintapaneelissa. Yleensä palkka maksetaan samana päivänä kun maksusuoritus näkyy, mutta jos laskuun liittyy kulukuitteja tai matkakorvauksia on niiden käsittelyyn varattu lisäaikaa.

Kun lisäät puhelinnumeron omiin tietoihisi, saat tekstiviestitse ilmoituksen kun palkkasi on laitettu maksuun

Milloin palkka näkyy tilillä?

Normaalina tilisiirtona tehty maksu näkyy tilillä seuraavana pankkipäivänä.

Viiveen voi poistaa Salama-toiminnolla, jolloin palkka näkyy tilillä jopa vartin sisällä maksusta. Salama-palvelun hinta on 15 €.

Valitse palkanmaksun asetukset

Halutessasi voimme maksaa palkkasi myös myöhemmin. Palkanmaksunlykkäyksellä voit yhdistää useampia laskuja yhdeksi palkaksi, välttääksesi esimerkiksi minimipalvelumaksun suhteellista vaikutusta, mikäli laskutuksesi on laskukohtaisesti pientä.

Voit muuttaa maksuasetuksia hallintapaneelin "Asetukset"-sivulta kohdasta ''Maksutiedot''.