Milloin saan palkan tililleni?

Jos laskusta on saatu maksusuoritus ja kulut on käsitelty, voit nostaa palkan itse.
Valitse palkanmaksun asetukset

Voit muuttaa maksuasetuksia hallintapaneelin "Asetukset"-sivulta kohdasta ''Maksutiedot''.

Oletuksena palkanmaksuasetuksissa on, että voit maksaa palkan itse haluamanasi ajankohtana. Halutessasi voit lykätä palkanmaksua. Palkanmaksunlykkäyksellä voit yhdistää useampia laskuja yhdeksi palkaksi, välttääksesi esimerkiksi minimipalvelumaksun suhteellista vaikutusta, mikäli laskutuksesi on laskukohtaisesti pientä.
Voit myös valita maksutavaksi sen, että palkka maksetaan kun asiakkaan suoritus laskuun on saatu. Tällöin palkka tulee tilillesi 1–3 arkipäivän sisällä siitä, kun asiakkaan maksusuoritus näkyy hallintapaneelissa. Yleensä palkka maksetaan samana päivänä kun maksusuoritus näkyy, mutta jos laskuun liittyy kulukuitteja tai matkakorvauksia, on niiden käsittelyyn varattu lisäaikaa.

Palkanmaksuajankohdaksi voit myös valita esimerkiksi kuun lopun tai kuun lopun ja puolenvälin.

Halutessasi saat tekstiviestitse ilmoituksen, kun palkkasi on laitettu maksuun

Milloin palkka näkyy tilillä?

Normaalina tilisiirtona tehty maksu näkyy tilillä seuraavana pankkipäivänä.

Viiveen voi poistaa Salama-toiminnolla, jolloin palkka näkyy tilillä jopa vartin sisällä maksusta. Salama-palvelun hinta on 15 €.