× Etusivu Hinnasto Kevytyrittäjyys Yrityksille Usein kysyttyä Blogi Yhteystiedot

Miten palvelu eroaa verokortilla työskentelystä?

 

Hyvä kysymys! Ero on siinä, että me hoidamme kaiken palkanmaksuun liittyvän byrokratian sekä sinun että toimeksiantajasi puolesta.

Katso videolta kuinka markkinointiviestintätoimisto Superson hyödyntää laskuttavia kevytyrittäjiä eri projekteissa.

Kun työskentelet verokortilla, tarkoittaa se sitä, että toimeksiantajasi joutuu hoitamaan kaikki palkanmaksuun liittyvät velvoitteet. Monet toimeksiantajat pitävät tätä kankeana varsinkin projektiluontoisissa tai lyhytaikaisissa työtehtävissä, sillä keikkatyöläisen töihin ottaminen tuottaa toimeksiantajalle paljon ylimääräistä paperityötä.

Kun toimit UKKO.fi:n kautta, me hoidamme kaiken byrokratian puolestasi. Näin asiakasyrityksesi tehtäväksi jää ainostaan laskun maksaminen. Toimintamallimme tekee palveluidesi ostamisesta huomattavasti helpompaa!
(Huomasithan, että verokortti muuttui monella tapaa vuonna 2019? Esimerkiksi Freelancer-verokortti poistui kokonaan. Sama vuositulorajallinen verokortti käy kaikille palkkatuloille.
Lue lisää täältä.)
Huomaathan myös, että laskutuspalvelun kautta tehtävän työn tulee olla toimeksiantosuhteissa tehtävää; työsuhteista työtä ei valitettavasti voi laskuttaa laskutuspalvelun kautta.
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.